Due to current take up on entries for Round #1 we are running a couple of options for race format. The field size for each round is 35, on some of the categories we are only at half capacity. As a result this will mean that the races will be run as 1 x 50 minute round for adult categories, 1x 20min race for 6-11 and 1x 35min race for 12-16.

We want riders to have a great race experience. We are anticipating a spike in entries over this month. We are expecting the same great atmosphere and exciting racing for round 1 and subsequent rounds

We also have posted timings based on the Moto, multi round format, these can be found HERE

 

 

10 mins Practice laps from 9.45 for 6-11

 

6-11 JUNIOR RACE
Arrival Time Round Start end riders
9.15 Round 1 10.00 10.20 15
Reg by 9.45 duration 20mins
Prize Giving 11.15 11.20

 

10 mins Practice laps from 10.25 for 12-16

12 – 16 JUNIOR RACE
Arrival Time round Start end riders
9.40 Round 1 10.35 11.10 15
Reg by 10.15 duration 35mins
Prize Giving 11.15 11.20

 

Practice lap AM men and Women – 15mins starting at 11.25

AMATEUR MEN
Arrival Time 10.45 Round Start end riders
 Duration 50mins Round 1 11.45 12.35 16-18
Prize giving 13.50 14.10

 

Practice lap AM men and Women – 15mins starting at 12.40

WOMEN
Arrival Time 11.30 Round Start end riders
 Duration 50mins Round 1 12.55 13.45 16-18
Prize giving 13.50 14.10

 

Practice laps for sport and veteran men 15 mins starting at  14.15

SPORT MEN
Arrival Time 13.30 Round Start end riders
 Duration 50mins Round 1 14.20 15.10 16-18
Prize giving 16.30 16.45

 

Practice laps for sport and veteran men 15 mins starting at 15.15

VETERAN MEN
Arrival Time 14.30 Round Start end riders
 Duration 50mins Round 1 15.30 16.20 16-18
Prize giving 16.30 16.45 50mins

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *